Kleuranalyse met Art of Image-kleurenwaaier

Ook mogelijk als duoconsult!

Duur: 3 à 4 uur 

Tarief: € 199,-- p.p.
Inclusief: Persoonlijke Art of Image-kleurenwaaier, make-up en persoonlijk verslag.
Locatie: Haarlem, route LeefStijl


Tijdens een goed verzorgde sessie analyseert de kleurstylist de unieke kleuren van uw huid, haar en ogen. Op basis van de gegevens wordt met een speciaal computerprogramma voor u een persoonlijke Art of Image-kleurenwaaier samengesteld met uw 42 mooiste kleuren. Zo weet u zeker dat uw kleurenwaaier precies die kleuren bevat die voor u optimaal zijn. Verder krijgt u advies en informatie over hoe licht of donker u uw kleuren kunt dragen, uw haarkleur en de psychologie van kleur: U leert met het Stijlkwadrantenspel® hoe u met specifieke kleurcombinaties uw persoonlijke kwaliteiten kunt laten zien. Zo kunt u innerlijk en uiterlijk in harmonie brengen.

Speciaal voor dames combineert Art of Image uw kleuranalysegegevens met de kleuren van haar assortiment make-upproducten. De computer zoekt en vindt voor u een optimaal afgestemd aanbod, zodat uw schoonheid helemaal tot haar recht komt. Deze make-upproducten zijn te koop bij LeefStijl.

Speciaal voor heren wordt een unieke kleurenwaaier samengesteld voor zowel vrijetijdskleding als zakelijke kleding met de mooiste kleuren en -combinaties voor pakken, overhemden en dassen.
 
Extra opties
- Voor heren een Stijlpas met handige kledingtips.
- Voor dames die hun haar verven is een haarkleurenpalet met de 12 mooiste haartinten op basis van de Art of Image-kleuranalyse een onmisbaar instrument.

Benieuwd naar uw eigen kledingstijl?

 


 “Kleuren zijn stralingsenergieën
die positief of negatief op ons inwerken,
of we dit nu beseffen of niet”

Johannes Itten, kunstschilder/kunstpedagoog (1888-1967)