Elliard Huizing is de drijvende kracht achter leefstijl. De kennis en ervaring die zij tijdens uiteenlopende opleidingen opdeed, bundelt zij sinds 2002 in haar professie als image professional en biografisch coach/counselor. Zij ontwikkelde een holistische aanpak om de innerlijke schoonheid aan de buitenkant zichtbaar te maken door middel van kleding en make-up.

 

"De buitenkant kan niet los van de binnenkant worden gezien. Ik zie altijd de schoonheid en help die mooie kanten optimaal uit te lichten. Met respect voor de eigenheid en authenticiteit van mensen. De middelen die tot mijn beschikking staan zijn dezelfde als die van de kunstenaar: kleur, vorm, lijn, structuur, proportie, schaal. Vaak onderschat men de uitwerking van kleding op ons gevoel van welbevinden en gezondheid.  Innerlijk en uiterlijk versterken elkaar. Zeker weten dat je er goed uitziet geeft mensen zelfvertrouwen en een positief gevoel over zichzelf. Dat geeft rust en ruimte voor belangrijkere zaken... Mensen gaan na een advies van mij altijd blij de deur uit, omdat zij echt iets geleerd en beleefd hebben. En daar word ik zelf ook blij van."
Nieuw(s): In Juni 2010 heb ik bij Eva Hollander de opleiding 'post graduate jaartraining' met succes afgerond. Dit heeft prachtig materiaal opgeleverd: Het StijlkwadrantenspelⓇ. Dit unieke systeem vertaalt de reeks innerlijk-uiterlijk-context naar een helder, effectief en werkelijk persoonlijk kledingadvies. Dit is waar ik naar zocht, een 'speelse' manier om mijn advies nog inzichtelijker te maken. Het werkt heel goed bij het individuele advies en bij groepen. In mei 2011 is het boek 'Kleding als taal, het Stijlkwadrantenspel' van Eva Hollander verschenen. Een aanrader voor iedereen die wil laten zien wie hij is!

Leefstijl in HRLM puur (alles) voor een bewust leven. 

Bekijk pdf

Interview voor het blad 'Spiegeloog' van de faculteit psychologie van de VU te Amsterdam:

download interview

 

 

“If you can own only one original work of art in your life
- let it be: YOU!”
Carla Mathis, image professional/docent/auteur

 

LeefStijl - Haarlem is aangesloten bij de Vereniging voor Image Professionals V.I.P