Stijlanalyse met uitgebreid kleuradvies

Meer persoonlijk succes met een krachtige en authentieke uitstraling

Duur: 2 sessies van 3 uur
Tarief: 309,50
Inclusief: Innerljk kompas, Persoonlijk stijlboek en Persoonlijk kleuradvies - uitgebreid
Locatie: Haarlem, route LeefStijl


Tijdens één of meer individuele sessies onderzoekt u samen met LeefStijl welke stijl en kleuren kleding uw presentatie een helder beeld en karakter geven. LeefStijl verandert u niet, maar gaat uit van wat er is: wie bent u, wat wilt u communiceren en wat zijn uw uiterlijke karakteristieken. U ontdekt de mogelijkheden van uw postuur, lichaamsbouw, lichaamsverhoudingen, gelaatsvorm en uw natuurlijke kleurbeeld. Dit stijladvies is inclusief een Persoonlijk kleuradvies-uitgebreid 

U leert uw pluspunten te accentueren en uw minpunten te camoufleren met de juiste modellen, belijning, stoffen, dessins en kleuren. U gaat naar huis met praktische hulpmiddelen voor het plannen van uw garderobe: uw eigen Art of Image-kleurenwaaier en een Persoonlijk Stijlboek met al uw stijlkenmerken en aanvullende adviezen voor kapsels, brillen en accessoires.

Nieuw(s): 'Integraal kledingadvies' en het Stijlkwadrantenspel® voor mensen die zichzelf zijn en dit willen laten zien; - die in ontwikkeling zijn en hun kleding hierop aan willen passen; - die in transformatie zijn en hun kleding als ondersteuning in het proces willen gebruiken. "De beste kleding is onzichtbaar.
Ze zorgt ervoor dat je de persoon ziet"     

Katherine Hamnet, modeontwerpster